Translate

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Ρομαντικό σαββατοκύριακο σε 5 οικονομικούς ξενώνες!

Σας έχει λείψει ένα ρομαντικό σαββατοκύριακο με τον σύντροφό σας; Σε ένα παραδοσιακό χωριουδάκι, «χωμένο» στο πράσινο, με ορειβατικές βόλτες και ζεστή σοκολάτα μπροστά στο τζάκι; Βρήκαμε πέντε κουκλίστικους και κυρίως οικονομικούς ξενώνες, ιδανικούς για χαλάρωση και ρομαντικές στιγμές!





Απολάυστες τους....
Anemolia Resort Hotel, στην Αράχωβα
Στις παρυφές της Αράχωβας, με εντυπωσιακή θέα στην κοιλάδα των Δελφών και στον Παρνασσό, το Anemolia Resort Hotel διαθέτει όμορφα δωμάτια, με όλες τις σύγχρονες ανέσεις, καθώς και θερμαινόμενη πισίνα, γυμναστήριο και σάουνα. Αποτελεί, άλλωστε, ιδανική βάση είτε για να επισκεφθείτε το χιονοδρομικό κέντρο, είτε για βόλτες στην Αράχωβα. Διαθέτει ακόμα ένα φιλόξενο καθιστικό με τζάκι, όπου μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ ή το τσάι σας, καθώς και εστιατόριο με εξαιρετικές κριτικές.
Για τα επόμενα σαββατοκύριακα του χειμώνα, η τιμή για ένα δίκλινο δωμάτιο με πρωινό κυμαίνεται στα 66 ευρώ ανά βραδιά.
Μάθετε περισσότερα εδώ. 

Ξενώνας Κρηνίδες, Καλάβρυτα
Ο ξενώνας απέχει μόλις δύο λεπτά από την πλατεία των Καλαβρύτων και αποτελεί ιδανική επιλογή αν αναζητάτε ένα μικρό και φιλόξενο καταφύγιο. Σε αυτόν θα βρείτε ένα όμορφο καθιστικό, όπου μπορείτε να απολαύσετε πλούσιο μπουφέ πρωινού, δίπλα στο τζάκι, καθώς και τον καφέ ή το ποτό σας. Τα όμορφα δωμάτια του ξενώνα διαθέτουν ζεστά χρώματα, χαλιά, ηχομόνωση, τηλεόραση, ψυγείο και μπαλκόνι, ενώ τα μεγαλύτερα διαμερίσματα περιλαμβάνουν κουζίνα με τραπεζαρία και καθιστικό με καναπέ. Κάποια από αυτά διαθέτουν και τζάκι.
Το κόστος για ένα διαμέρισμα δύο ατόμων με πρωινό τα χειμωνιάτικα σαββατοκύριακα ανέρχεται στα 55 ευρώ ανά βραδιά.
Μάθετε περισσότερα εδώ. 

Τα Πέτρινα, στην Ορεινή Ναυπακτία
Ζεστός, φιλόξενος και άκρως παραδοσιακός ο ξενώνας βρίσκεται «χωμένος» σε μία πλαγιά γεμάτη έλατα και καστανιές, με υπέροχη θέα στα Βαρδούσια Όρη της Ορεινής Ναυπακτίας. Στα διαμερίσματά του θα βρείτε πέτρινο τζάκι, TV, πολυκουζινάκι και μεγάλη βεράντα. Τα ζεστά χρώματα, οι πέτρινοι τοίχοι, οι ξύλινες οροφές, δημιουργούν ειδυλλιακή ατμόσφαιρα για ένα χαλαρωτικό σαββατοκύριακο. Όσο για το πρωινό σας, θα το απολαύσετε στη μεγάλη τραπεζαρία, δοκιμάζοντας φρεσκοψημένο ψωμί, μέλι και τηγανίτες. Στο δε εστιατόριο του ξενώνα μπορείτε να απολαύσετε νόστιμες πίτες και παραδοσιακές συνταγές.
Η τιμή για ένα διαμέρισμα δύο ατόμων με πρωινό κατά την χειμερινή σεζόν ανέρχεται στα 65 ευρώ ανά βραδιά.
Μάθετε περισσότερα εδώ. 

Ξενώνας Έναστρον, στη Δημητσάνα
Σε ένα από τα ομορφότερα χωριά του Μαινάλου, ο πέτρινος Ξενώνας Έναστρον προσφέρει υπέροχη θέα στις καταπράσινες βουνοπλαγιές γύρω του. Όλες οι κουκλίστικες σουίτες του διαθέτουν δωρεάν Wi-Fi, στρώματα Cocomat, τζάκι, αλλά και μίνι μπαρ. Στα πολυτελή μπάνια θα βρείτε, επίσης, μπουρνούζια, παντόφλες και επώνυμα προϊόντα περιποίησης. Στο παραδοσιακό πρωινό του ξενώνα θα απολαύσετε ζεστά και κρύα πιάτα, αλλά και τοπικές σπεσιαλιτέ, ενώ κάθε απόγευμα στο καθιστικό σερβίρεται τσάι με μπισκότα και άλλες χειροποίητες λιχουδιές.
Για ένα δίκλινο συμπεριλαμβανομένου πρωινού, αυτή την εποχή, θα πληρώσετε περί τα 90 ευρώ ανά βραδιά.
Μάθετε περισσότερα εδώ. 

Ιλάειρα Mountain Resort , στον Ταΰγετο
Αμφιθεατρικά κτισμένο στην καταπράσινη πλαγιά του Ταΰγετου, το κουκλίστικο Ιλάειρα προσφέρει βίλες και διαμερίσματα, το καθένα με μοναδική διακόσμηση και ονομασία από μια τοπική πηγή. Όλα τους διαθέτουν πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, καθιστικό με τζάκι, μπάνιο με μπανιέρα-υδρομασάζ και μπαλκόνι με πανοραμική θέα στο καταπράσινο τοπίο γύρω τους. Στα δωμάτια θα βρείτε ακόμα internet, δορυφορική τηλεόραση, king size κρεβάτια με ανατομικά στρώματα και απαλά μπουρνούζια. Στις αυλές και τα πέτρινα δρομάκια του συγκροτήματος θα απολαύσετε τις βόλτες σας, ενώ στο εστιατόριό του θα γευθείτε παραδοσιακές σπεσιαλιτέ. Σκέφτεστε κάτι καλύτερο;
Η τιμή για μία σουίτα με πρωινό κατά την χειμερινή περίοδο ξεκινά από 95 ευρώ ανά βραδιά.
Μάθετε περισσότερα εδώ.